Do góry

Sałatki Przepis na:

Pasta z wędzonej makreli i jajek

Pasta z wędzonej makreli i jajek

Autor:

Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 330

Dodano:

Odsłon: 3903

Pasta na kanapki z makreli wędzonej, jajek i ogórka kiszonego

Składniki

  • 1 wędzona makrela
  • 5 jajek
  • 2 ogórki kiszone
  • 1 mała cebula
  • 1 łyżka majonezu
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • Sól, pieprz
5-6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo. Makrelę obrać ze skóry, ości i wrzucić do miski.
    Ugotowane jajka, cebulę i ogórki pokroić w drobną kosteczkę, przełożyć do miski z makrelą.
    Dodać majonez, jogurt i przyprawić solą i pieprzem, wymieszać i gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń