Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z wędzonej rybki

Pasta z wędzonej rybki

Autor:

Przepisów i artykułów: 291 Ocena: 5274

Dodano:

Odsłon: 4948

Bardzo zdrowa,sycąca pasta do różnego rodzaju pieczywa:)

Składniki

  • ryba wędzona np makrela,halibut itp
  • Serek homogenizowany ok 150-200 g
  • awokado,1 małe
  • jajko ugotowane na twardo,1szt
  • szczypiorek,mały pęczek
  • czosnek,2-3 ząbki przeciśnięte przez praskę
  • sok z cytryny do smaku
  • pieprz do smaku
> 6 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Rybę oddzielić od skóry i ości,posiekać drobno.
    Awokado umyć,przeciąć na pół,wydrążyć,dodać do ryby.
    Posiekane jajko,serek,czosnek,posiekany szczypiorek również dodać do ryby i razem wszystko rozmiażdżyć widelcem.Pomieszać,dodać sok z cytryny i pieprz wg uznania.Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń