Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 300
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 118
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 808
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 940
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 300
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 118
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 808
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 940
Składniki
Soczewicę ugotować. Cebulę pokroić i zeszklić na oleju. Marchew zetrzeć na grubej tarce. Czosnek pokroić. Kiedy cebula będzie gotowa dodać do niej marchew z czosnkiem i razem dusić do miękkości. Doprawić solą i kminkiem.
Ugotowaną soczewicę odsączyć z wody. Dodać do niej warzywa i zmiksować. Dosmakować. Podawać z pieczywem.