Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta zjajek i tuńczyka

Pasta zjajek i tuńczyka

Autor: agatokaj

Przepisów i artykułów: 104 Ocena: 2188

Dodano: 20.02.2013

Odsłon: 4614

Dla amatorów jajek i tuńczyka..

Składniki

  • tuńczyk w zalewie, 1 puszka
  • jajka, 4
  • dymka, 1/2 pęczka
  • korniszony, 5
  • jogurt bałkański, 1łyżka
  • czrzan tarty, 1łyżka
  • sól,pieprz do smaku
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Składniki drobno pokroić wymieszać i schłodzić,podawać z chrupkim chlebem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Kurka_domowa 21 lutego 2013 Zrobiłam dzisiaj na kolację - wyszła pyszna :) Na pewno będę robić częściej.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Kurka_domowa 20 lutego 2013 Apetyczna pasta, w sam raz na świeżutki chlebek :)

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Ewcik 20 lutego 2013 Pycha.Pytanko.Czym mozna zastapic jogurt balkanski?.Mieszkam we wloszech i nigdy sie z takim jogurtem nie spotkalam.Mozna dac jogurt grecki lub naturalny?

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń