Do góry

Przekąski Przepis na:

Paszteciki

Paszteciki

Autor: agatokaj

Przepisów i artykułów: 104 Ocena: 2189

Dodano: 23.02.2013

Odsłon: 12940

Zostało mi połowe ciasta po tarcie i postanowiłam wypróbować przepis ma paszteciki Piotra Kucharskiego z DD TVN

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso wyjęłam z flaka doprawiłam wymieszałam.Ciasto rozłożyłam na stolnicy i ułożyłam rulonik z mięsa,zawinęłam i pocięłam na cztery paszteciki w sumie wyszło osiem.Ułożyłam na blasze na papieże do pieczenia posmarowałam rozbełtanym jajkiem.Piekłam około15/20 min w 200 stopni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

babciaaneczka 24 lutego 2013 Też pomyślałam o Wielkanocy, do czystego białego barszczu te paszteciki będą świetne. Biorę do ulubionych i pozdrawiam.

8 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 23 lutego 2013 Świetny pomysł , zrobię takie na Wielkanoc , będą fajną nowinką kulinarną . Pozdrawiam :)))

8 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

madera 23 lutego 2013 Fajne te Twoje paszteciki. Z kiełbasą nie robiłam:-))) Miłej soboty

8 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń