Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli coś w świecie kulinarnym może zaskoczyć, z pewnością mogą być to paszteciki z kaszanką;). Poniżej przepis, ocenę zostawiam Wam:).
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6461
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 138
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 810
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6461
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 138
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 810
Składniki
Kaszankę wyciągamy z osłonki. Posiekaną drobno cebulę podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy kaszankę, na sam koniec wbijamy jajko, podsmażamy aż się zetnie. Studzimy.
Ciasto francuskie przekrawamy wzdłuż na pół. Na środek każdego płatu wykładamy farsz, boki zwijamy i sklejamy ze sobą, układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia tak by klejenie było pod spodem.
Pieczemy w temperaturze 220 stopni przez 15-20 minut. Studzimy i kroimy na nieduże kawałki.