Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Paszteciki z pieczarkami"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 300
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 67
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5075
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32669
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 347
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 240
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 300
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 67
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5075
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32669
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 347
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 240
Składniki
Drożdże rozpuść w mleku. Mąkę wymieszaj z cukrem, solą. Wlej drożdże, dodaj resztę składników i wyrób ciasto. Odstaw.
Pieczarki i cebulę drobno pokrój. Smaż, aż odparuje nadmiar płynu. Przypraw nadzienie solą, pieprzem oraz ziołami.
Ciasto podziel na dwie części. Każdą rozwałkuj na długi płat. Nałóż farsz i zwiń w rulon. Wierzch posmaruj żółtkiem, pokrój, posyp kminkiem. Piecz 20 min w temp. 170°C.
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Góralska z Jabłonowa</strong>Źródło: Bella Relaks