Do góry

Przekąski Przepis na:

Paszteciki z tuńczykiem i oliwkami

Paszteciki z tuńczykiem i oliwkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 220

Dodano:

Odsłon: 6719

Jako szybka przekąska na każdą okazję. Składniki farszu zawsze robione "na oko"

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Tuńczyka odsączyć z oleju, posiekać cebulę i oliwki oraz paprykę. Wymieszać składniki razem z pzrecierem i doprawić przyprawami.

  2. Wycinać dowolne kształty z ciasta francuskiego, u mnie kwadraty, nakładać farsz i zlepiać. Potrzeć żółtkiem. Piec 20 min w 180 - 200 stopni

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń