Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwy w przygotowaniu,smaczny na zimno i na goraco,panierowane plastry stanowia smakoita podstawe drugiego dania.
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 688
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 688
Składniki
pokrojone w kawalki mieso, dusic ze slonina icebula, polewajac woda.
watrobe sparzyc,bulke dodac do masy miesnej i sparzana watrobe, wszystko zemlec, do zmielonej masy dodac, jaja,sol i pieprz, wyrobic. piec w podluznej blaszce w sredni nagrzanym piekarniku. mozna ozdobic wierzch w kratke z paskow sloniny .stary rodznny przepis, uswietnia wszystkie swieta.