Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pasztet wieprzowy z pomidorami"
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 25
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 543
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 771
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 25
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 543
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 771
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Kajzerkę namocz w mleku. Pomidory pokrój na kawałki. Cebulę obierz, posiekaj. Rozgrzej masło, zeszklij na nim cebulę. Dołóż wątróbki, smaż 3 minuty.
Karkówkę oraz boczek umyj, potem zmiel z odciśniętą bułką i wątróbkami. Do masy wbij jajka. Dołóż pomidory. Przypraw słodką papryką, pieprzem i solą. Wyrób.
Foremkę natłuść, oprósz bułką. Nałóż masę. Piecz 60 min w temp. 190oC. Ozdób.Źródło: Naj