Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny i szybki pasztet z cukini.dla odmiany zrobilam z parowka.wszystkim smakowalo.mi ten pasztet najbardziej smakuje z duza iloscia keczupu pikantnego :))
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 70
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 155
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 420
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 260
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 70
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 155
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 420
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 260
Składniki
Cukinie zetrzec na tarce o grubych oczkach.Ser zetrzec na tarce o grubych oczkach.Piekarnik nagrzac do 180 stopni
cebule,papryczke ,szczypiorek,pietruszke drobno posiekac
W duzej misce polaczyc wszystkie skladniki razem.Dobrze wymieszac
Przelozy do naczynia zaroodpornego posmarowanego oliwa i posypanego bulka tarta
Do srodka wcisnac parowki gore masy wyrownac nozem
piec przez 1 godzine
Podawac na cieplo lub zimno jak kto lubi
Smacznego 4. smacznego