Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitny smak pasztetu. Pasztet warzywny to bardzo zdrowe jedzonko:)
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 50
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 145
Świąteczne smakołyki!
Odsłon: 204
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 405
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 50
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 145
Świąteczne smakołyki!
Odsłon: 204
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 405
Składniki
Cukinie ścieramy na grubych oczkach. Jeśli ma miękką skórkę, możemy zetrzeć ze skórą. Pasztet będzie wtedy bardziej zielony:)
Mieszamy wszystkie składniki, ciasto wlewamy do podłużnej foremki wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 1 godzinę w 180 stopniach:)