Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z książki "Kuchnia europejska", bardzo smaczny.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 179
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1065
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 515
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 62
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 179
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1065
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 515
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 62
Składniki
rozgrzać smalec,zrumienić pokrojoną cebulę,dodać pokrojone mięso i chwilę smażyć ,posolić ,dodać przyprawy ,przykryć i dusić na małym ogniu około 35 minut
gotowe mięso zemleć dwa razy dodać namoczoną bułkę,jajka i dokładnie wyrobić
blaszkę wysmarować masłem,wysypać bułką tartą ,włożyć mięso do blaszki,wyrównać a na wierzch ułożyć plasterki boczku
piec około godziny w temp.180