Do góry

Przekąski Przepis na:

pasztet z jajek

pasztet z jajek

Autor: olo1

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 46

Dodano: 20.01.2011

Odsłon: 1351

pychotka

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. 7 jajek ugotować na twardo.

  2. Umyte grzyby drobno pokroić i podsmażyć na 2 łyżkach masła.

  3. Namoczyć bułki,po paru minutach dokładnie odcisnąć.

  4. Wszystko razem zmielić,a następnie wymieszać z natką pietruszki,dwoma surowymi jajkami i doprawić do smaku solą i pieprzem.

  5. Włożyć do wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką formy.

  6. Piec 15-20 min. w dobrze nagrzanym piekarniku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

olo1 20 stycznia 2011 ok ślicznie dziękuję za zauważenie mojego błędu
a z drugiej strony to dzieci dają mi w kość hehe

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

gosiah1 20 stycznia 2011 chyba zapomniałaś wpisać w składniki - grzyby - jakie i ile?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń