Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny,aromatyczny i dietetyczny. Z całości został ten kawałeczek,znikał w mgnieniu oka:)
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 476
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1291
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 53
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 346
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 476
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1291
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 53
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 346
Składniki
Wszystkie warzywa i pierś pokroić ,wrzucić na patelnię i smażyć około 1/2 godz. Gdy już są miękkie wystudzić i zmielić. Do mielenia dodać odcedzoną i przepłukana fasolkę oraz odciśniętą bułkę. Przyprawić do smaku solą,pieprzem,imbirem i gałką muszkatałowa. Dodać żółtka,a z białek ubić pianę. Delikatnie wymieszać. Foremkę posmarować masłem i posypać tartą bułką. Masę wyłożyć i wyrównać.Dać do nagrzanego piekarnika. Piec w 190st,około godz.
Smacznego życzę!