Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja córka mówi na nie PYRTKI... I naprawde takie najmniejsze są najlepsze
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1336
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5136
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 232
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 316
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1336
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5136
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 232
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 316
Składniki
Do rondla wlać ocet i wodę. Posolić. (niekoniecznie). Doprowadzić do wrzenia i gotować ok 5 min.Patisony myjemy i odcinamy zielone końce,wkładamy do słoików,razem z liśćmi laurowymi,gorczycą,zielem angielskim,cebulą oraz pokrojoną marchewką. Gotową zalewę ostudzić i przelać do sparzonych słoików.Pokrywkę słoika wewnątrz "posmarować" spirytusem i mocno zakręcić.