Do góry

Dania główne Przepis na:

Penne w sosie serowo - koperkowym

Penne w sosie serowo - koperkowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 237 Ocena: 6690

Dodano:

Odsłon: 66514

Polecam sosik o mocno serowym smaku :)

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. 100 gramów naturalnego serka topionego włożyłam do rondelka. Dolałam około 100 ml mleka 2% i na małym ogniu gotowałam ciągle mieszając, aby serek się rozpuścił i połączył z mlekiem. Delikatnie osoliłam i dodałam garść posiekanego koperku. Sos ma mocno serowy smak :)
    Podałam z makaronem penne.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Gooosiaczek 14 listopada 2013 PYCHA !!! Dzisiaj muszę koniecznie to zrobić :)

9 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

LeiaOrgana 28 maja 2013 Mam podobny patent, ale serka topionego za nic w świecie bym nie użyła. Fakt, że Twoja wersja jest jednak dużo tańsza, a to ważne dla wielu. Odpowiedzi: 2 ▼

55 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń