Do góry

Dania główne Przepis na:

Penne ze szpinakiem i serem lazur

Penne ze szpinakiem i serem lazur

Autor: mlena

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 1

Dodano: 07.08.2010

Odsłon: 948

Szybkie i tanie dobra wariacja ze szpinakiem

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Gotujemy makaron na al dente. Szpinak nie rozmrozony smarzymy na patelni do konsystencji plynnej.Kroimy ser by byl w mniejszych kawalakach i dodajemy do szpinaku.Ser sie topi i tworzy sie jednolita konsystencja sosu.

  2. Odsedzamy makaron dodajemy soso i wszytsko mieszamy .

  3. Mozna dodac troszke czosnku jesli chcemy zeby byl bardziej pikantny. Mozemy rowniez posypac parmezanem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń