Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i tanie dobra wariacja ze szpinakiem
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 90
Polecam.
Odsłon: 709
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 90
Polecam.
Odsłon: 709
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Składniki
Gotujemy makaron na al dente. Szpinak nie rozmrozony smarzymy na patelni do konsystencji plynnej.Kroimy ser by byl w mniejszych kawalakach i dodajemy do szpinaku.Ser sie topi i tworzy sie jednolita konsystencja sosu.
Odsedzamy makaron dodajemy soso i wszytsko mieszamy .
Mozna dodac troszke czosnku jesli chcemy zeby byl bardziej pikantny. Mozemy rowniez posypac parmezanem