Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotowe danie na obiad na zimę dla studentów.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 76
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 237
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 76
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 237
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Składniki
Przygotowanie: Cebulę pokroić i udusić na oleju z masłem.Następnie dodać pomidory obrane ze skórki( mogą być z puszki), paprykę w proszku oraz pokrojoną dynię.Gotować do miękkości , w razie potrzeby doprawić solą do smaku. Następnie przeżyć do wyparzonych słoiczków, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 20 minut.