Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka. Nie używamy soli. Faceci ją lubią :)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Jaja gotujemy na twardo, kroimy w ćwiartki, układamy na półmisku czy w salaterce.
Ogórki kroimy w kosteczkę, dodajemy cebulkę perłowa ze słoika ( można przepłukać wodą), mieszamy z majonezem, śmietaną, ketchupem, musztardą, nie potrzeba soli ani pieprzu.
Takim oto sosem polewamy jajka i gotowe