Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 117
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 380
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 425
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 117
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 380
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 425
Składniki
1. Podziel arbuza i odkroj to zielone. 2. Usun pestki 3. Zmiksuj arbuza z sokiem limetkowym, kostkami lodu i cukrem pudrem. Musi z tego powstac przecier. 4. Nalej tak duzo wody zeby przecier zrobil sie rzadki. 5. Nalej picie do szklanek i ozdob szklanke listkami miety.