Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 69
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 75
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 69
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 75
Składniki
Pieczarki obierz i oderwij ogonki. Wewnętrzną stronę kapeluszy lekko posól, a zewnętrzną skrop oliwą. Cebulę, boczek, wyciśnięte ząbki czosnku oraz odłożone ogonki grzybów pokrój w kostkę i podsmaż. Farszem napełnij kapelusze pieczarek.
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 oC i piecz około 25 minut. Przed podaniem kapelusze pieczarek posyp fetą wymieszaną z natką pietruszki.Źródło: Na żywo