Do góry

Dodatki Przepis na:

Pieczarki duszone w białym półwytrawnym winie.

Pieczarki duszone w białym półwytrawnym winie.

Autor:

Przepisów i artykułów: 541 Ocena: 9686

Dodano:

Odsłon: 252

Aromatyczne i bardzo smaczne:)

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki umyć,oddzielić nóżki od kapeluszy i wrzucić na patelnie.
    Wlać wino oraz dodać masło.
    Dusić do odparowania wina,dodać posiekany czosnek,przyprawy i podsmażyć chwilę by się nie przypaliły.
    Na koniec dodać posiekaną natkę i chwilkę podsmażyć.
    Podawać z pieczywem lub do obiadu.

  2. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (22)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Dolcevita-in-my-kitchen 11 lipca Genialne danie, wyobrazam sobie ten zapach: wino i pieczarki. Pycha :-)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bryssska 02 lipca Na taki rarytasik to ja chętnie, wygląda pysznie ;-D Odpowiedzi: 2 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

basiliana 02 lipca Pyszny dodatek. Do tego grzanki i smaczna kolacja gotowa:) Odpowiedzi: 2 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

fafiatko 02 lipca Przepis wprost idealny dla mnie! pomyslowy i juz sobie wyobrazam ten smak, zapisuje do sprobowania! Odpowiedzi: 10 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń