Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 137
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 83
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 648
Polecam.
Odsłon: 137
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 83
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 648
Składniki
Pieczarki umyć, obrać ze skóry i łyżeczką wyskrobać uważając żeby nie przebić.
ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach, kiełbasę pokroić w małą kostkę.
Do pieczarek nałożyć farszu. Panierować 2 razy ( dokładnie żeby ser nie wypłynął podczas smażenie). Smażyć na głębokim tłuszczu. Można podawać również podgrzane w piekarniku.