Do góry

Dania główne Przepis na:

Pieczarki faszerowane pasztetem

Pieczarki faszerowane pasztetem

Autor: Arczimedes

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 2

Dodano: 13.02.2012

Odsłon: 836

Danie jest bardzo smaczne i estetycznie wyglada jak udekoruje sie ja pietruszka i pomidorem

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Opłukac pieczarki i podrywac nózki

  2. do dziurek po nuzkach wycisnac pasztet aby bylo równo z pieczarkami

  3. opsmazyc w glebokim tluszczu to puki sie nie zrumienia

  4. udekorowac pietruszka i pomidorem ktury trzeba pokroic go na cwiartki

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń