Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, ale zarazem bardzo smaczna przekąska.
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2064
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 319
Polecam.
Odsłon: 2017
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 699
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2064
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 319
Polecam.
Odsłon: 2017
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 699
Składniki
Pieczarki obrać, oddzielić trzony, kapelusze lekko wydrążyć, posolić, posypać pieprzem. Trzonki i wydrążone części pieczarek drobniutko posiekać, udusić na maśle wraz z drobno posiekaną cebulą. Gdy będą miękkie, dodać surowe jajko, sól, pieprz, posiekaną natkę pietruszki. Masę dokładnie wymieszać. Kapelusze pieczarek napełnić nadzieniem, ułożyć w naczyniu do zapiekania z dodatkiem tłuszczu i odrobiny wody. Dusić pod przykryciem przez około 10 minut. Podawać na ciepło z chrzanem (przepis na moim profilu: https://smaker.pl/przepis-chrzan-wielkanocny,105698.htm) Smacznego.