Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczarki nadziewane mięsem

Pieczarki nadziewane mięsem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2237 Ocena: 13535

Dodano:

Odsłon: 1268

Smaczna i szybka przekąska.

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Odcinamy trzonki z pieczarek i drobno je siekamy. Kroimy cebulę w drobną kostkę i dodajemy do mięsa. Przyprawiamy solą i pieprzem, następnie podsmażamy na masełku. Gotowy farsz nakładamy na pieczarki. Pieczemy w piekarniku przez ok. 30 minut w temp. 180 stopni. Pod koniec pieczenia dodajemy ser aby stopniał (wystarczy pozostawić w rozgrzanym, ale wyłączonym piekarniku przez ok. 10 minut).Podajemy jako przystawkę lub dodatek do dania głównego (np. z ziemniakami)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń