Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczarki z warzywnym farszem posypane oscypkiem i parmezanem.

Pieczarki z warzywnym farszem posypane oscypkiem i parmezanem.

Autor:

Przepisów i artykułów: 625 Ocena: 11534

Dodano:

Odsłon: 669

Jako przekąska lub obiad,zdrowe i smaczne:)

Składniki

  • pieczarki 6szt.bardzo duże
  • por mały kawałek
  • marchew mała
  • Seler naciowy pół łodygi
  • koper,natka pietruszki
  • nóżki z pieczarek
  • oscypek i parmezan
  • pieprz,sól
1-2 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Warzywa drobno pokroić i wymieszać z dodatkiem odrobiny soli.

    Umyte pieczarki wysuszyć ręcznikiem papierowym.
    Do każdej pieczarki dać pieprz i warzywa.

  2. Posypać startym oscypkiem i parmezanem.

    Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.i zapiec do rozpuszczenia serów.

  3. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (24)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń