Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczeń z kaszy jaglanej i szynki"
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 58
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 897
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 322
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 58
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 897
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 322
Składniki
80 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 350
Kaszę ugotuj w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu.
Cebulę i marchew zetrzyj na tarce. Czosnek przeciśnij przez praskę. Wędlinę pokrój w paski, paprykę w kostkę, a natkę posiekaj.
Jajka zmiksuj z masłem, połącz z ostudzoną kaszą oraz resztą przygotowanych składników. Dopraw solą i pieprzem.
Przełóż masę do wysmarowanej masłem i wysypanej bułką formy, a następnie wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Piecz około pół godziny.Źródło: Super TV