Do góry

Dania główne Przepis na:

pieczen z szynki

pieczen z szynki

Autor: patison11

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 2

Dodano: 22.08.2012

Odsłon: 1475

łatwe w przygotowaniu, smaczne, bez tłuszczu

Składniki

  • mięso wieprzowe z szynki, zioła ( estragon, tymianek, majeranek, bazylia, oregano, szałwia, najlepiej świerze ale mogą być susz,
  • folia aluminiowa
3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. zioła posikac i wymieszać z oliwą, mięso opruszyć solą i pieprzem a następnie posmarować ziołami z oliwie, zawinąć w folię aluminiową

  2. piec w temperaturze 200 stopni celsjusza przez 60 minut, gorące wyłożyc na półmisek razem z sosem, mięso pokroić w plastry. Przepyszne jest z chlebem maczanym w sosiku z upieczonego mięsa. Smacznego ! -)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń