Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczona pierś z indyka w maladze"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 909
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 222
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9321
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 909
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 222
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9321
Składniki
Pieczeń z indyka pokrój w jednocentymetrowe plastry. Na półmisku ułóż umyte i osuszone liście sałaty, a na nich pokrojone mięso. Na każdym kawałku mięsa połóż pokrojone owoce. Żelatynę wymieszaj z zimnym rosołem.
Odstaw na godzinę, aby spęczniała i wlej wino. Gotuj, aż żelatyna się rozpuści. Przypraw cukrem i solą. Ostudź. Przygotowaną zalewą zalej indyka i owoce. Odstaw do lodówki, aby galaretka stężała. Podawaj z pieczywem czosnkowym.Źródło: Na żywo