Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla zjadaczy ryb - szybko i smacznie.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 130
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 129
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 376
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 169
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 130
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 129
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 376
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 169
Składniki
Filety z ryby umyć, ułożyć na blaszce wyłożonej folią aluminiową. Każdy filet posypać przyprawą do ryb, papryką, suszoną cebulą, pieprzem i solą oraz skropić oliwą, na każdy kawałek położyć 1/4 liścia laurowego. Blaszkę nakryć folią aluminiową.
Piec 15 minut w 150 stopniach, termoobieg, po czym zdjąć folię z góry i włączyć funkcję grilla - piec jeszcze ok. 10 minut.
Tak przygotowana ryba wspaniale smakuje z ziemniakami oraz zasmażanymi buraczkami.
Smacznego.