Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre.Według przepisu koleżanki Danki.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 82
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3319
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 82
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3319
Składniki
jabłka wydrążyć i skropić sokiem z cytryny
na patelni rozpuścić masło dodać migdały i orzechy,lekko podsmażyć
do twarożku dodać wystudzone migdały i orzechy,,wymieszać i wkładać do jabłek,na wierzch położyć po łyżeczce dżemu,ja dodałam dżem z czarnej porzeczki bo taki lubię
wstawić do piekarnika na 20 minut