Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najsmaczniejsza wersja pieczonych ziemniaków przy których chowają się wszystkie frytki !
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 60
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 165
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 213
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 408
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 60
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 165
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 213
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 408
Składniki
Gotujemy ziemniaki. W międzyczasie przygotowujemy marynatę: 6 łyżek oleju słonecznikowego łączymy z 3 łyżkami masła, dodajemy łyżeczkę papryki, wędzonej i słodkiej, jeśli ktoś lubi, ostrej, cebule suszoną, przeciśnięty czosnek, pieprz, sól oraz zioła. Paprykę można zastąpić ajwarem. Mieszamy i odstawiamy do lodówki. Lekko ugotowane ziemniaki kroimy w kostkę, łączymy z marynatą z lodówki i wstawiamy do piekarnika do zarumienienia. Piekę je w 180 stopniach przez ok. godzinę. Smacznego :)