Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczone ziemniaki z ziołowym dipem"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 63
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 109
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 63
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 126
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 63
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 109
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 63
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 126
Składniki
Ziemniaki wyszoruj, wytrzyj. Przygotuj 4 kawałki folii aluminiowej. Posmaruj je olejem. Ziemniaki zawiń w folię. Piecz około godziny w temperaturze 200°C.
Jajka ugotuj na twardo w lekko osolonej wodzie. Wyjmij, wystudź, obierz ze skorupek i pokrój w kostkę. Zioła opłucz, osusz, posiekaj. Rzodkiewki oraz dymki oczyść, potnij na kawałeczki.
Twaróg wymieszaj z jogurtem i rozdrobnionymi składnikami. Przypraw do smaku solą oraz białym pieprzem. Upieczone ziemniaki natnij na krzyż. Napełnij przygotowanym dipem.Źródło: Naj