Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze będą kojarzyły nam się z Kasią [*] <3 Buraka nie użyliśmy, bo...nie uwierzycie...nie było :/
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 175
Polecam.
Odsłon: 850
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 137
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9258
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 175
Polecam.
Odsłon: 850
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 137
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9258
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w grube plastry. Oprószamy solą i pieprzem. Cebule kroimy w piórka. Połowę ziemniaków wykładamy w garnku, na to kładziemy cebulę. Kiełbasę kroimy w talarki, kładziemy na cebulę. Na ziemniaki kładziemy pozostałą część ziemniaków. Całość podlewamy szklanką wody i dusimy pod przykryciem przez 35-40 min. Od czasu do czasu mieszamy. Podajemy z maślanką.