Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczony boczek"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 232
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35024
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 190
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 232
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35024
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 190
Składniki
Czas: ok. 90 minut. Poziom: Łatwy. Porcje: 22. 370 kcal/porcja.
Wymieszaj marynaty: musztardę, zmiażdżony czosnek, ziele angielskie, liście laurowe, majeranek, sól, pieprz.
Boczek posmaruj dokładnie marynatą z każdej strony. Zroluj mięso i zwiąż je grubą nicią. Wstaw do lodówki na całą noc.
Brytfankę skrop olejem i włóż boczek. 4. Wstaw pieczeń do piekarnika rozgrzanego do temperatury 180 stopni C. Po 30 minutach zalej pieczeń bulionem i dalej piecz około 40 minut.Źródło: Tele Tydzień