Do góry

Dania główne Przepis na:

Pieczony lin z warzywami

Pieczony lin z warzywami

Autor:

Przepisów i artykułów: 210 Ocena: 12269

Dodano:

Odsłon: 6130

Bardzo smaczne.

Składniki

1-2 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Rybę sprawić umyć,doprawić solą i pieprzem i odstawić na godzinę

  2. Pomidory,paprykę i cebulę pokroić

  3. Lina włożyć do naczynia zaroodpornego skropić olejem i wstawic do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na 15 minut,po tym czasie rybę obłożyć warzywami ,posolić ,posypać pieprzem i piec jeszcze 15 minut.Podawać z ziemniakami lub ciemnym pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Malwa55 11 sierpnia 2011 Uwielbiam tak przyrządzone ryby,danie niezwykle apetyczne .

10 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń