Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 178
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 417
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 449
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 178
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 417
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 449
Składniki
Rybę sprawić umyć,doprawić solą i pieprzem i odstawić na godzinę
Pomidory,paprykę i cebulę pokroić
Lina włożyć do naczynia zaroodpornego skropić olejem i wstawic do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na 15 minut,po tym czasie rybę obłożyć warzywami ,posolić ,posypać pieprzem i piec jeszcze 15 minut.Podawać z ziemniakami lub ciemnym pieczywem.