Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi delikatne, różowe mięsko łososia - zapraszam! Marynata robi swoje! :)
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 14
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1056
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 405
Typowe ciasto na nadchodzące święta . Wersji tego ciast jest bardzo dużo, ale...
Odsłon: 3600
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 162
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 14
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1056
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 405
Typowe ciasto na nadchodzące święta . Wersji tego ciast jest bardzo dużo, ale...
Odsłon: 3600
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 162
Składniki
Łososia czyścimy i przygotowujemy marynatę. Przez praskę przeciskamy czosnek i mieszamy go z olejem czy oliwą i przyprawami. Marynujemy łososia przez przynajmniej 2 godziny.
Pieczemy rybkę w temp. 180`C ok. 30 minut.