Do góry

Przekąski Przepis na:

pieczony schab

pieczony schab

Autor:

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 7302

Dodano:

Odsłon: 36333

ten schab można jeść na zimno do kanapek jak i na ciepło do obiadu :)

Składniki

1-2 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. mięso umyć, natrzeć czosnkiem przeciśniętym przez praskę, dobrze doprawić pozostałymi przyprawami, przełożyć do foremki i szczelnie przykryć folią aluminiową. Piec w 180 stopniach, grzałki góra-dół ok godziny po tym czasie zdjąć folię i jeszcze piec ok 30 minut aż się przyrumieni. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

madera 13 kwietnia 2013 Jak dla mnie na kanapkę rewelacja:-))) Zabieram ze sobą i pozdrawiam Odpowiedzi: 1 ▼

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

capri 02 stycznia 2013 sliczny, soczysty schabik, robię sie głodna.. :((

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń