Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak sklepowe,ale wiemy co w nich jest.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Składniki
Miękkie masło ucieramy z cukrem. Następnie dodajemy połączone maki z proszkiem do pieczenienia (połowe) wbijamy jajko. Potem reszte mąki z 2 jajkiem. Na koniec posiekaną czekolde i orzechy. ( ja zamiast orzechów dałam dodatkową czekoladę) lepimy kulki i lekkorozpłaszczamy na blasze. Pieczemy 170/180 ok. pół godz. Porcja na zdjeciu to zaledwie połowa ciasta ( nawet wiecej ale ok. 5 ciastek poszło natychmiast :))