Do góry

Desery Przepis na:

Piernik

Piernik

Autor:

Przepisów i artykułów: 64 Ocena: 1355

Dodano:

Odsłon: 10973

Bardzo smaczny i łatwy w przygotowaniu....

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki (oprócz bakalii) miksować przez 5 minut,dodać bakalie i wymieszać.Wyłożyć na blaszkę ,piec 40-45 minut,temp.180 stopni.Polać polewą.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ewa1959a 19 grudnia 2012 Ja korzystam z blaszki o rozmiarach 39x23 cm ....

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

agakam 19 grudnia 2012 proszę o podanie wymiarów blaszki, bo wygląda cudnie

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

agakam 19 grudnia 2012 Jakie wymiary blaszki, bo jestem zielona w dobieraniu blaszki do ilości składników

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

BM87 17 grudnia 2012 Bajeczny. Wygląda na prawdę super. :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń