Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 76
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 76
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Składniki
Jajka i zółtka ubić z cukrem na puszystą masę,dodawać stopniowo mąkę wymieszaną z przyprawą i sodą na końcu dodac miód i wszystko razem dokładnie wymieszać,ciasto odstawić na całą noc dp olodówki aby dojrzało; następnego dnia rozwałkować iwykrawć anołki i piec 175 stopniach na złoty kolor ok. 10-15 minut.Wystudzone ozdobić według własnego pomysłu.