Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pierogi cebulowe na ostro"
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 719
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36224
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 391
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 719
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36224
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 391
Składniki
<strong>Przepis przysłała Justyna Golarz z Brzezi</strong>
Farsz: cebule obierz, pokrój w piórka. Podsmaż na oleju, posyp solą i przyprawami. Ostudź.
Ciasto: zagnieć. Ciasto rozwałkuj, szklanką wytnij kółka. Ułóż farsz, zlep, formując pierogi (boki możesz dekoracyjnie docisnąć widelcem).
Pierogi ułóż w odstępach na wyłożonej papierem do pieczenia blasze, piecz ok. 20 minut w temp. 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie