Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z kuchni kresowej,którą bardzo lubię.Jest to kuchnia prosta ale tez bardzo smaczna.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
fasolę namoczyc na noc,następnie u gotować,wystudzić i zemleć
cebulę pokroić drobniutko i lekko podsmażyc na maśle,dodac fasolę,majeranek,doprawić solą i pieprzem i jeszcze chwile posmażyć
z mąki,wody i szczypty soli zrobic ciasto,przygotowac pierogi i ugotować
pierogi świetnie smakują polane masłem ale mozna tez podsmażyć cebulę z boczkiem i polac tym pierożki