Do góry

Dania główne Przepis na:

Pierogi z kurkami (grzybami)

Pierogi z kurkami (grzybami)

Autor:

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 52

Dodano:

Odsłon: 1165

Bardzo łatwe i smaczne

Składniki

1-2 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebulę pokroić w kostkę i dodać do ciepłego oleju na patelnie-dusić do miękkości. Następnie dodać wyczyszczone i opłukane kurki . Doprawić do smaku. Dusić ok. 15 min.

  2. Zrobić ciasto na pierogi (każdy ma swój przepis więc nie pisałam swojego) i lepić pierogi. Ugotować w wodzie . Podawać polane cebulką z tłuszczem. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

wioleta333 04 sierpnia 2010 ale muszą być pyszne bo kurki są chrupiące ......

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 04 sierpnia 2010 pyszne , letnie jedzonko , brawo za przepis

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń