Do góry

Dania główne Przepis na:

pierogi z miesem

pierogi z miesem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 30

Dodano:

Odsłon: 10444

pierogi z miesemi warzywami

Składniki

  • mieso karczek
  • marchew cebula pietruszka
3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. mięso :
    wyciąć tłuszcz ,ugotować na rosołku (kostka rosołowa) z dodatkiem marchewki i pietruszki

    razem ugotowac,po ugotowaniu zmielić razem z marchewką i częscią wywaru ( pierogi będą bardziej soczyste)

    ciasto na pierogi mąka + woda gorąca,sól
    ulepic pierogi

    ugotować po wypłynieciu minuta dwie sprawdzic czy sa miękkie
    nie podje czasu bo wszystko robie na''na oko''
    podaje z przysmażoną cebulką i roztopionym masłem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń