Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi do barszczu lub podsmażane na maśle..serdecznie polecam:)
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1055
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 109
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1055
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 109
Składniki
Grzyby ugotować 40min. Zmielić. Cebulę pokrojoną w kostkę zrumienić na maśle,dodać zmielone grzyby i smażyć do odparowania wody. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wyrobione ciasto cienko rozwałkować ,okroić w kwadraty,kłaść farsz i zlepiać. Ułożyć na ściereczce. Na gotującą wodę wrzucać pierogi i gotować 3 min.od momentu wypłynięcia. Polać zrumienionym masłem.
Smacznego życzę!