Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pierogi ze szpinakiem"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 117
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 717
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 33
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 390
Polecam.
Odsłon: 457
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 117
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 717
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 33
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 390
Polecam.
Odsłon: 457
Składniki
Z podanych składników zagnieć ciasto, owiń folią spożywczą i odstaw na godzinę. Przygotuj nadzienie. Na maśle zeszklij cebulę, następnie dodaj roztarty z solą czosnek. Przesmaż i dorzuć szpinak. Dopraw pieprzem, gałką muszkatołową i solą. Przestudź, po czym dodaj żółtko. Ciasto pierogowe rozwałkuj, wytnij krążki, nałóż farsz i zlep. Gotuj w osolonej wodzie z dodatkiem oleju. Pierogi ze szpinakiem lepiej smakują posypane startym serem.Źródło: Telemax