Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy w wykonaniu smaczne pozwalają zagospodarować nadwyżki sera z własnego gospodarstwa
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 145
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 298
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1525
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 145
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 298
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1525
Składniki
ser przecisnąć przez praskę lub zmielić dodać masło miękkie i mąkę.
zagnieść wszystkie składniki.Rozwałkować cienko,wykrawać kółka jak na pierogi.Na każde kółko nałożyć porcję marmolady np. z czarnej porzeczki lub ósemki kwaśnych jabłek.Zalepiać tak jak pierogi.Piec w temperaturze 180-200 C aż się mocno zezłocą.Posypać cukrem pudrem.